ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ                                           Αντίπαρος  09/12/2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ιδιαίτερη κατάνυξη και λαμπρότητα η Αντίπαρος γιόρτασε τον Πολιούχο της και προστάτη των ναυτικών Άγιο Νικόλαο. Μετά τη θεία Λειτουργία, η οποία τελέστηκε από τον αιδεσιμολογιότατο π. Δημήτριο Κυδωνιέα, ακολούθησε η περιφορά της εικόνας παρουσία του Δημάρχου, του Προέδρου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, των περιφερειακών συμβούλων κυρίων Μπιζά και Τζανακόπουλου, των αρχών του τόπου και των κατοίκων του νησιού μας.
Ιδιαίτερη νότα έδωσαν στον εορτασμό οι μαθητές και οι μαθήτριες των σχολείων μας, οι οποίοι όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος πλαισίωσαν την εικόνα του Αγίου και έριξαν στη θάλασσα λουλούδια και ευχές για τους ναυτικούς μας.

Εκ του Δήμου Αντιπάρου

Φωτογραφίες από την περιφορά της εικόνας παρουσία του Δημάρχου, του Προέδρου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, των περιφερειακών συμβούλων κυρίων Μπιζά και Τζανακόπουλου, των αρχών του τόπου και των κατοίκων του νησιού μας.

Read 2981 times Last modified on Monday, 09 December 2013 10:53