Με απρόσμενη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις της Αγίας Μαρίνας στο νησί μας .


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                       

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ                                            
ΔΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ                                                             
Τηλ.2284061570
Φαχ.2284061218
Νομός Κυκλάδων,Τ.Κ 84007
                                                                                      
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
 
 
Με απρόσμενη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις της Αγίας Μαρίνας στο νησί μας .
Επιδίωξη μας ως νέα δημοτική αρχή ήταν έστω και για λίγες ώρες οι εορταστικές μας εκδηλώσεις να βοηθήσουν τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού μας να αποδράσουν από τα προβλήματα της καθημερινότητας.
Τα χρώματα της παράδοσης που μας προσέφεραν οι προσκεκλημένοι χορευτικοί σύλλογοι βοήθησαν έτσι ώστε να έχουμε άρωμα ελλάδας.
Η διαφορετικότητα και η ξεχωριστή μουσική ομορφιά που μας προσέφερε ο συμπατριώτης μας Φίλιππος Richard –Καπούτσος ήταν ένας από τους λόγους της επιτυχίας της φετινής εκδήλωσης.
Ξεχωριστή αίσθηση και συγκίνηση ήταν η αθρόα προσέλευση και συμμετοχή του κόσμου στις τριήμερες εκδηλώσεις.
Εξ ίσου συγκινητική ήταν η εθελοντική συμμετοχή των συμπατριωτών μας με την προσωπική τους εργασία και την προσφορά των προϊόντων τους.
Ιδιαίτερη τιμή για μας ήταν η συμμετοχή των πολιτικών εκπροσώπων του τόπου μας καθώς επίσης και δημάρχων και ανθρώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης από τους γειτονικούς μας Δήμους [Πάρος- Τήνος –Σίφνος].
Παράλληλα με το εορταστικό κλίμα των ημερών διοργανώθηκαν και αθλητικές εκδηλώσεις οι οποίες ξεχώρισαν για τη συμμετοχή των νέων ανθρώπων κάθε ηλικίας.
Ο επιτυχημένος συνδυασμός αθλητισμού και πολιτισμού αποτελεί το σημείο αναφοράς των εκδηλώσεων μας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή και η ενεργή προσφορά του Ναυτικού Ομίλου Αντιπάρου ήταν μία από τις βασικές παραμέτρους για την επιτυχία των εκδηλώσεων αυτών.
Στόχος μας είναι οι εκδηλώσεις του Δήμου μας να γίνουν θεσμός που θα προβάλλει την παράδοση και τη γραφικότητα του τόπου μας ,την ανθρωπιά και τη φιλοξενία των κατοίκων μας.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συντέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσής μας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου.
 
Ο Δήμαρχος
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Read 3083 times
Cookie Policy

By using antiparos.gr website, you agree with the usage of cookies.