ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΒΕΛΕΝΤΖΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ

ΔΗΜΟΣ  ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ  –  ΓΡΑΦΕΙΟ  ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Αντίπαρος, 11 Νοεμβρίου 2014

ΘΕΜΑ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΒΕΛΕΝΤΖΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ

Μετά από πρόσκληση του Βελεντζείου Ιδρύματος Πρόνοιας & Μορφώσεως Πάρου, πραγματοποιήθηκε στις 8 Νοεμβρίου 2014 συνάντηση του Δημάρχου κ. Αναστάσιου Φαρούπου και του Αντιδημάρχου κ. Ιωάννη Βασιλόπουλου με τα μέλη  της Διοικούσας Επιτροπής του Ιδρύματος.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση της Δημοτικής Αρχής Αντιπάρου σχετικά με το ασθενοφόρο αεροσκάφος ιδιοκτησίας του Βελεντζείου Ιδρύματος, για τους λόγους που ανάγκασαν το Ίδρυμα να αναστείλει τις πτήσεις αεροδιακομιδών αλλά και για τις αποφάσεις που αφορούν την επαναλειτουργία του.

Η Δημοτική Αρχή Αντιπάρου, πιστή στις δεσμεύσεις και εξαγγελίες της προς τους κατοίκους της Αντιπάρου σχετικά με την επίλυση των προβλημάτων στον τομέα της υγείας, εξέφρασε προς το Βελέντζειο Ίδρυμα την συμπαράσταση και τη στήριξή της στο κοινωνικό έργο που επιτελεί όλα αυτά τα χρόνια, παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια.

Δηλώθηκε τέλος στην Διοικούσα Επιτροπή του Βελεντζείου Ιδρύματος η σαφής πρόθεση της Δημοτικής Αρχής Αντιπάρου να μην ανανεώσει την προηγούμενη άκαρπη σύμβαση διακομιδών ασθενών με ιδιωτική ασφαλιστική εταιρία, αλλά να συνεργασθεί με το Βελέντζειο Ίδρυμα ώστε στο άμεσο μέλλον η επαναλειτουργία του ασθενοφόρου αεροσκάφους να εξασφαλίσει και στους κατοίκους της Αντιπάρου την παροχή των πολύτιμων υπηρεσιών του, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν.